INTERIORS

La finca consta de dues construccions; el Xalet i el Pavelló. I un total de 92 places.

El Xalet

El Xalet té 28 places distribuïdes en dues plantes: A la primera planta tenim 12 places repartides en 3 habitacions de 4 i bany compartit. A la segona planta tenim 14 places distribuides en 1 habitacioó de 12 i 1 habitació de 4 amb un bany compartit. Totes les habitacions son amb lliteres. Disposem de sala d’estar – TV lluminosa i reformada, amb un aire modern, amb vistes als jardins i a la porxada que rodeja mitja casa; menjador amb capacitat per a 100 persones, amb llar de foc per avivar les tardes de pluja; sala soterrània diàfana, utilitzada per organitzar balls i festes, o sala d’activitats; 1 bany complet i una bateria amb 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes. A l’edifici xalet tenim una cuina domèstica per a poder gaudir del dret a cuina en grups reduïts.

El Pavelló

El Pavelló és una construcció independent, situada a uns 100 m. de la casa. Té capacitat per 64 persones. Les places es distribueixen en 3 habitacions de 16,18 i 24 amb lliteres i dues bateries de 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes cada una. Consta d’aire condicionat amb bomba de calor, infermeria amb 6 places i bany adaptat a dins.

A RESERVALLEURE tenim un ampli ventall de possiblitats, tan si ets una escola, un esplai/cau, una entitat, empresa, grup familiar.
Entra al nostre web i fes-nos una sol·licitud de reserva.
Trobarem la casa que busques sense cost extra.

SOM-HI